Merel van der Weurf

Mijn naam is Merel. Na jarenlang in de modebranche gewerkt te hebben, heb ik in 2013 het roer radicaal omgegooid.

Verbazing
Ik verdiepte me al jaren meer en meer in gezondheid en verbaasde me erover hoe we steeds verder van de wijsheid van onze eigen intuïtie verwijderd raken. Hoe we ons lichaam verzwakken, vervuilen en verstoppen. Door slechte voeding, een ongezonde leefstijl, maar ook door andere niet helpende gewoontes.

Sleutelmoment
Voor mij was een sleutelmoment op een van mijn detox reizen, toen ik opeens voelde hoeveel energie ik kreeg na een week sapjes drinken. En nog later deed ik mijn eerste hoge darmspoeling en was ik totaal verrast door de hoeveelheid ‘shit’ er loskwam. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel.

 

Alert male common blackbird sitting on a branch in autumn nature from front

Op mijn lijf geschreven
Toen ik daarna een prachtig boekje las van Anton ten Haaf – Gezondheid door hoge darmspoelingen, wist ik het: dit is wat ik te doen had. Nog niet eerder in mijn leven heb ik me zo overtuigd gevoeld. De 4 jarige HBO opleiding voor Colonhydrotherapie was op mijn lijf geschreven, met een dikke 9 slaagde ik voor mijn diploma.

Blackbird = Merel
In 2015 ben ik Blackbird Health gestart. Blackbird is Merel in het Engels, zo noemde een vriend van mijn vader me altijd. Een koosnaampje dat ik koester. Bovendien is in voeding ‘de zwarte variant’ vaak de meest krachtige: zwarte rijst, zwart chiazaad.

Krachtig
Ik heb afgelopen jaren al veel mensen mogen helpen om te reinigen, los te laten en tot hun krachtige zuivere zelf te komen. Dat geeft me ontzettend veel voldoening: hier ben ik voor op aarde.

Vrije tijd
Naast deze praktijk ben ik moeder van 3 kinderen, een super leuke labrador en 3 cavia’s.  In mijn vrije tijd geniet ik er enorm van om leer te bewerken, nog een overblijfsel uit mijn vorige leven in de mode branche.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!