Merel-van-der-Weurf-Colonhydrotherapeut-

Merel van der Weurf, colonhydrotherapeut

Even voorstellen

Mijn naam is Merel van der Weurf, geboren in 1974, gelukkig met Marcel, moeder van 3 kinderen en woonachtig in Vianen. Ik ben vele jaren in vele verschillende functies werkzaam geweest in de modebranche. In 2012 besloot ik het roer radicaal om te gooien.

 

Reden hiervoor was mijn toenemende interesse in mijn eigen en andermans gezondheid en  mijn stijgende verbazing over hoeveel beter we eigenlijk voor ons eigen lichaam zouden kunnen zorgen. Ik ben veel gaan lezen, heb vele nieuwe dingen geprobeerd op het gebied van voeding en gezondheid en enkele detoxreizen gemaakt.  

 

Tijdens een van die reizen kwam ik voor het eerst in aanraking met colonhydrotherapie (hoge darmspoeling) en ik wist direct dat ik daar verder mee wilde. Ik heb de opleiding tot colonhydrotherapeute gevolgd en aansluitend in. 2015 Blackbird Health gestart. Een centrum voor colonhydrotherapie en advies op het gebied van detox (ontgiften) en voeding.

Over Blackbird Health

 

Blackbird Health is centraal gelegen in het midden van ons land in Vianen (Utrecht).

 

Wil je weten wat een darmspoeling voor jouw gezondheid kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op zodat we dit met elkaar kunnen bespreken.